Masinile electrice reprezinta o noua revolutie in industria auto. Desi sunt pe piata de aproape un deceniu, vedem astazi o crestere accelerata a vanzarilor si in Romania. Cererea pentru autovehicule noi pur electrice si hibride plug-in a accelerat anul trecut, fiind inmatriculate aproape 8.900 de unitati, cu 2,3 mai multe fata de 2020.

Imbunatatirile in gama bateriilor electrice si extinderea retelei de statii de incarcare arata ca anul 2022 este cel mai bun moment de pana acum pentru a face pasul catre un vehicul electric.  Stimulentele pentru cumparare le fac si mai atractive pentru cei care sunt in cautarea unei masini noi. In acest moment, valoarea voucherul obtinut prin programul “Rabla”  fiind de 10.000 de euro.

Principalele avantaje sunt costurile de intretinere mai reduse fata de modelele pe combustibile clasice si costurile de rulare semnificativ mai mici decat in cazul modelelor pe benzina sau diesel. Costul estimativ al unei  incarcari complete pentru un vehicul electric la reteaua de acasa costa aproximativ 20 de lei pentru o utilizare de peste 200 km.

Totodata, unii soferi sunt reticenti din cauza costului destul de mare de achizitie, lipsei unei retele de incarcare bine dezvoltata si anxietatea fata de autonomie pe care o pot resimti la volanul unui astfel de vehicul.

Ca si in cazul masinilor pe benzina sau diesel, asigurarea de raspundere civila auto RCA este obligatorie conform legislatiei din Romania pentru orice masina inmatriculata, fie ea electrica sau hybrid plug-in.

Asigurarile pentru masini electrice, RCA si CASCO, sunt concepute cu acoperiri si clauze special gandite pentru acest segment din noua generatie de masini.  Insa este important sa alegi un consultant in asigurari cu experienta in acest domeniu nou, care te poate ajuta sa faci cea mai potrivita alegere pentru masina ta.

La Otto Broker, recunoscut pe piata din Romania ca fiind cel mai inovativ broker de asigurari, vei beneficia de competenta consilierilor specializati in masini electrice, atat la incheierea celei mai potrivite asigurari auto, cat si in cazul asistentei la dauna.

Principalele beneficii de care vei beneficia alegand Otto Broker:

  • Oferte de la mai multi asiguratori pentru CASCO si RCA
  • Oferte detaliate + Consultanta GRATUITA
  • Consultanti specializati pe segmentul auto electric si hibrid
  • Serviciu unic de Rezolvare Dauna  pentru solutionarea dosarului de dauna CASCO
  • Poti beneficia si tu de despagubire, ca sofer, prin achizitionarea unei polite de accident

Ai achizitionat o masina electrica? Te ajutam sa alegi cea mai buna polita pentru masina ta, fara costuri suplimentare. Cere detalii brokerului specialist in masini electrice prin e-mail la adresa [email protected] sau la telefon 0764 808 348.

Otto Broker, consultantul tau specializat in asigurari auto pentru masini electrice