Mai sunt cateva zile pana cand asigurarile RCA emise de City Insurance vor inceta de drept. Dupa ce Tribunalul Bucuresti a deschis procedura falimentului City Insurance in data de 9 februarie 2022, politele aflate in vigoare au primit un termen de valabilitate de 90 de zile. Astfel, 11 mai 2022 este ultima zi de valabilitate, indiferent de data de expirare care este inscrisa pe polita ta.

IMPORTANT!

  • Pentru a fi acoperit dupa aceasta data, trebuie sa inchei o noua polita, la un alt asigurator.
  • In cazul in care provoci un eveniment rutier nu vei avea o asigurare valabila si astfel, pe langa amenda, va trebui sa platesti pentru daunele provocate.
  • Daca esti oprit de politie pentru un control de rutina, vei fi amendat pentru ca nu ai o asigurare valabila.

Vestea buna este ca poti sa iti primesti banii inapoi pentru perioada ramasa, direct de la Otto Broker si te ajutam sa inchei rapid si o asigurare RCA noua la un pret corect. Astfel, nu vei plati de doua ori pentru perioada ramasa din polita RCA City Insurance. Vezi suma pe care o poti recupera aici si daca indeplinesti conditiile de mai jos, iti primesti banii inapoi direct in contul tau bancar in 7 zile.

Conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti:

  • Sa inchei o noua polita RCA prin Otto Broker online aici sau oriunde in reteaua Otto Broker, pe o perioada de 12 luni, la unul dintre asiguratorii: Allianz Țiriac, Axeria, Generali, Grawe sau Euroins.
  • Sa ai polita RCA originala in format electronic + talon + CI. Daca nu mai ai polita originala in format electronic trebuie sa o soliciti de la asigurator sau brokerul care ti-a incheiat polita.
  • Sa ne dai imputernicire + cererea de plata
  • Sa nu fi avut dauna pe polita RCA pentru care soliciti restituirea banilor

Daca ai alte intrebari sau ai nevoie de ajutor, te putem ajuta cu toti pasii necesari. Ne poti contacta zilnic intre 9:00 – 21:00, pe chat, pe e-mail la [email protected] sau la telefon 021.555.6886.

Serviciul este valabil pana la 15 mai, in limita bugetului alocat.

Grabeste-te! Termeni si Conditii AICI.

Recuperează în 7 zile banii pentru perioada rămasă din RCA City Insurance
Tagged on: